Ohoi studio er et lite kreativt studio som tilbyr tjenester innenfor grafisk design, nettsider og illustrasjon og hjelper små og store bedrifter med å visualisere sine prosjekter. Studioet drives av Jeanette Stavik Kjøsnes som for tiden er basert på Nesodden. Jeanette har en lang tverrfaglig utdanning innen designfaget med en bachelor i interiør – og møbeldesign fra KHIO og grafisk design, webdesign og interaksjonsdesignsstudier fra Westerdals Oslo ACT. Hun har seks års erfaring i bransjen og har jobbet både in-house, i byrå og som frilanser i Oslo og København. 

Med en analytisk og strategisk designprosess og et tett samarbeid med kundene kommer Ohoi Studio fram til et særpreget uttrykk for hvert prosjekt. Et godt konsept ligger som grunnlag for designprosessen. Prosessen strekkes alltid litt ekstra for å sikre høy kvalitet og at arbeidet blir håndverksmessig utført. 

 

Navnet “Ohoi” er et lokalt uttrykk som brukes i Jeanette sin hjemby Molde, når noe er imponerende eller vekker oppsikt. Det gir også assosiasjoner til tilsagnet skip o’hoi! som ble brukt på sjøen i gamle dager.

 

Nettbutikk

Ohoi Studio driver også en nettbutikk med plakater designet og illustrert av Jeanette Stavik Kjøsnes. 

Besøk den her

 

 

Ohoi Studio
Jeanette Stavik Kjøsnes

Designer & Illustratør
jeanette@ohoistudio.no