____Fagområder

Kompetanse

Grafisk Design ikon

Trykksaker

Vi gjør alt av trykksaker som magasiner, prospekter, brosjyrer, årsrapporter, kataloger, flyers, plakater og annonser. Vi designer også emballasje og pakningsdesign til ditt produkt.

Visuell Identitet

Er dere et nyetablert firma som trenger en visuell identitet til deres nye konsept eller vil dere kanskje fornye profilen til firmaet? Vi hjelper deg med å designe logo og en tilhørende grafisk profil med farger, typografi og visuelle elementer som gir din bedrift en identitet. Identiteten til firmaet ditt er ikke kun en logo, men bygger på strategi, verdier og konseptet som ligger bak designet.

Se våre referanseprosjekter her

Kontakt oss her
Web ikon

Våre digitale tjenester omfatter design og oppsett av enkle websider og design av blogg, basert på Wordpress. Trenger nettsiden din også en ny visuell profil, designer vi dette samtidig. Vi designer med fokus på brukervennlighet og identitet. Vi lager også banner, digitale annonser og enkle gif-animasjoner.

Se våre referanseprosjekter her

Kontakt oss her
Blyant ikon

Vi gjør både analoge, håndlagede illustrasjoner og digitale illustrasjoner. Vi designer infografikk og ikoner/symboler, visualiseringer og illustrasjon til emballasje.

Se våre referanseprosjekter her

Kontakt oss her
Blyant ikon

01. Brief & Prosjektbeskrivelse   –   Mål & retning

02. Idéutvikling/konsept/strategi    –   Skissenivå

03. Utkast/bearbeidelse    –   Detaljert nivå

04. Endelig resultat      –   Levering

Kontakt oss her